Cooking for a cause

3:30 μ.μ.

cooking for a cause



Η ομάδα του Food States μαγείρεψε την Τετάρτη 16/9/2015 στο Toms Flagship της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Δημήτρη Κοπαράνη (food blogger του thefoodieanarchist, σεφ στο εστιατόριο Estrella, δημιουργός και εμπνευστής του περίφημου "μπουγατσάν'') .






Μια πρωτοβουλία του Toms Flagship που διοργάνωσε το event ''Cooking for a cause''.
Ο Δημήτρης Κοπαράνης μαζί με εθελοντές δημιούργησαν υγειινά σνακ με σκοπό φιλανθρωπικό.
Όλα τα σνακ στάλθηκαν ως φιλανθρωπική προσφορά στο ορφανοτροφείο ''Μέλισσα'' στην Θεσσαλονίκη (www.stegimelissa.gr). Μια υπέροχη κίνηση που μας θυμίζει πως είμαστε άνθρωποι. Μια κίνηση που ελπίζουμε πως θα κινητοποιήσει και άλλους φορείς και συμπολίτες μας...

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φιλικό,θετικό και ευχάριστο. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικό, καθώς και η μαγειρική και η φιλανθρωπία- προσφορά "ενώνουν'' τους ανθρώπους, γαληνεύουν την καρδιά και καλλιεργούν αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Όσα δημιουργήσαμε συσκευάστηκαν και στάλθηκαν στο ορφανοτροφείο μαζί με ποικίλες, συγκινητικές ευχές που είχαν γράψει όσοι παρευρέθηκαν στον χώρο του Toms Flagship.






Μαγειρέψαμε, λοιπόν...

Φρούτα στο ποτήρι με δημητριακά και μέλι

Γλυκά σουβλάκια με φρούτα




Αλμυρά σουβλάκια με ντοματίνια και μοτσαρέλα




Σάντουιτς με κασέρι, γαλοπούλα, ντομάτα και μαρούλι

Μους γιαούρτι με φρούτα





Παρακάτω ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το event ''cooking for a cause''...

























Και ας μην ξεχνάμε... προσφορά σημαίνει αγάπη. Αγάπη σημαίνει ζωή!


Καλή συνέχεια

You Might Also Like

0 σχόλια

Facebook

Instagram